Despre noi

Bucură-te de o experiență autentică și relaxantă în complexul de cabane Casa Crăița.
Situat la poalele masivului Piatra Craiului, chiar la intrarea în Parcul Național, acest complex îți oferă posibilitatea de a te bucura de confort și frumusețe într-un mediu rustic, intim și pitoresc. Toate cabanele sunt construite din materiale naturale și sunt amenajate cu atenție la detalii, pentru a se încadra armonios în peisajul înconjurător și pentru a oferi un confort desăvârșit.
Aici vei găsi bucătării complet utilate, dotate cu frigidere, plite de inducție/aragaz, filtre de cafea și prăjitoare de pâine și tot ce ai nevoie pentru a-ți putea pregăti propriile mese. Fie că alegi să iei masa pe terasă, admirând priveliștea, sau în interiorul cabanei, vei fi înconjurat de o atmosferă plăcută și relaxantă.
De asemenea, fiecare cabană dispune de TV cu ecran plat, băi moderne cu duș, prosoape moi și uscătoare de păr. De pe terasele cabanelor vei putea admira frumusețea unică a munților, iar pentru pasionații de grătar, fiecare cabană are un loc dedicat pentru acest scop. Ai acces gratuit la rețeaua Wi-Fi și parcare în curtea complexului.
Casa Crăița din Plaiul Foii este căutată pentru liniștea, confortul și pitorescul zonei, fiind o oază de relaxare în mijlocul naturii. Aici, petrecerile nu sunt permise, ceea ce îți garantează un mediu liniștit și calm.

Quick Contact Mail
Quick Contact Phone
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.